Alhamdulliah...syukur sgt result sem 2 telah pun diumumkan !..alhamdulillah kptsn sem lepas agak 'best' bagi amy ( sama plak tu result dgn mr ben.hehe)..syukur sgt2..=)..insyaAllah akan cuba yg terbaik + sebaik mungkin utk sem 3 ni..tgl 3 paper je lg..maka,amy rs amy akan abeskan teruslah 3 paper ni sem depan..=)..tapi, sem depan amy study sorang2.mr. ben da xstudy dgn amy lg..=(..4 tahun study sama tgl lg 2 sem je tp yela kita hanya mampu merancang Dia yg menetukan ape yg terbaik utk kt..Nak wat camne kan amy kne gak berjuang even da xde mr ben study dgn amy lg..hidup mesti diteruskan !ye man jadda wa jadda !!

mud : semakin buhsan melihat blog sendiri !

2 comments:

♥anas♥ said...

heee...weh,ko da nak abes master la ye?bestnyee...gudluck!

aMy NuRaInI said...

uish xdela..ade lg 2 sem pttnye.kire sem 3 aku amek ppr smua.yg last sem tu aku duk umah je kot sambil siapkan thesis..da present thesis br sah aku abes master ni..tq darl !..